SHENZHEN-CO. VAN DE BOVENKANTENtechnologie, LTD.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHENZHEN TOPS TECHNOLOGY CO., LTD.

SHENZHEN TOPS TECHNOLOGY CO., LTD.

1 2 3 4 5
SHENZHEN TOPS TECHNOLOGY CO., LTD. SHENZHEN TOPS TECHNOLOGY CO., LTD. SHENZHEN TOPS TECHNOLOGY CO., LTD. SHENZHEN TOPS TECHNOLOGY CO., LTD. SHENZHEN TOPS TECHNOLOGY CO., LTD.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-50000000
Export pct : 60% - 70%

    Is Shenzhen bovenkant-Geleid Opto-elektronicaco., Ltd een high-tech onderneming, gespecialiseerd in het onderzoeken van, het ontwikkelen van, de productie van en het verkopen van LEIDENE producten met inbegrip van LEIDENE vertoning, verlichting en toepassingen. Onze producten zijn toegepast in verlichting, decoratie en reclame LEIDENE vertoning enz.

    In 1998, werd de bovenkant-Geleide Opto-elektronica stevig opgericht met geregistreerd kapitaal van RMB10 miljoen en het behandelen en gebied van 2000 basis van de vierkante metersproductie evenals meer dan 100 werknemers. Wij zijn in bezit van geavanceerde automatische die productielijnen met high-tech worden geleverd inspecterend en het testen materiaal door een groep opmerkelijke talenten in werking wordt gesteld. In meer dan 10 jaar werkervarings, hebben wij snel en regelmatig ons in industrieel leiden die ontwikkeld, zich op professionele en verfijnde technologie samen met wetenschappelijk beleid baseren. het aanbieden van meer superieure producten aan onze bovenkant-Geleide cliënten, heeft het ISO9001-Certificaat van het kwaliteitssysteem en het Certificaat van het het milieusysteem van ISO 14000 ten uitvoer gelegd en overgegaan.

    Wij houden bij het voorzien van producten van hoogte - kwaliteit en redelijke prijs evenals de efficiënte diensten aan klanten met de humanistgeest van „georiënteerde Mensen, belangrijkste mensen“. bedrijfsfilosofie van „Klant eerst, kwaliteitsvoorrang“ en beheersidee van „uniek, nieuw, snel“. Onze markt is uitgespreid over Japan, Korea, Europa en de landen en de gebieden van Amerika enz. met groot compliment. Wij houden altijd bij het beheer verbeterend, het technologische vernieuwen, en de kwaliteit die meer van uitstekende kwaliteit vooruitgaan te vervaardigen, milieuvriendelijk, energy-saving producten om onze droom te bereiken van groter het zijn, refineded en sterker.

Contactgegevens
SHENZHEN TOPS TECHNOLOGY CO., LTD.

Contactpersoon: Derek

Tel.: 13609611558

Direct Stuur uw aanvraag naar ons